Surprize Surprize
Casa de Productie Prime Time World Bucuresti a intrat pe piata audio-vizuala din Romania, in 1999, cu o alternativa la… telenovele: programul "Surprize Surprize" a debutat in primavara anului 1999 (17 aprilie), transformind in realitate visele multor romani.
"Surprize, Surprize" este un spectacol cu public (200 de invitati) care a atins o cota de audienta fantastica in toate tarile in care a fost produs (Anglia, Italia, Spania, Romania). Prin urmare "Surprize, Surprize" a confirmat ca este o "reteta" de succes, ce reuseste sa stoarca nu numai lacrimile spectatorilor carora li se indeplinesc cele mai ascunse vise, ci si lacrimile telespectatorilor si, culmea, chiar lacrimile echipei de realizatori!…

PREZENTARE GENERALA In "Surprize Surprize" primeaza ineditul, si nu regula… show-ul are o desfasurare spectaculoasa de forte atat in studio si cat in afara lui; in fata camerelor, cat si in spatele lor: 200 de invitati din toata tara (care nu au statut de figuranti, ci sunt participanti activi, fiecaruia dintre ei fiind posibil sa i se faca o surpriza), o prezentatoare aflata in topul vedetelor de televiziune - Andreea Marin, un coprezentator simpatic - actorul Gabi Coveseanu, doi asistenti de prezentare - Aureliu si Paul, 13 balerine, vedete autohtone si internationale, si nu in ultimul rand o echipa de profesionisti de televiziune, redactori… "detectivi", decoruri si elemente de decor spectaculoase; surprize inregistrate in tara si chiar in strainatate.

Protagonistul acestui acest show ramane totusi… omul obisnuit, cel care a ales sa fie prezent pentru o seara in Studioul Surprizelor, dar si telespectatorul fidel acestui program.
Un rol esential il are "complicele", cel care ne dezvaluie visul, pastraza secretul si ne ofera informatiile necesare impliniri acestuia. Aici totul se bazeaza pe emotie puternica, pe sentiment. Nu se pune accentul pe surprizele ce satisfac nevoi materiale. Toate surprizele facute au o incarcatura emotionala puternica si sunt importante nu numai pentru cel surprins, ci si pentru telespectator! Fiecare invitat al emisiunii traieste emotia momentului cu intensitate maxima, intrucat in fiecare clipa poate deveni obiectul unei surprize inedite, poate deveni el insusi protagonist
In "Surprize Surprize" au fost prezente cele mai iubite vedete autohtone (Monica Anghel, Malina Olinescu, Loredana, Madalina Manole, Holograf, Timpuri Noi, 3Sud-Est, Valahia, No Comment, Directia 5, Taxi, Iris, Supermarket, Gaz pe Foc, Andree, Asia, Stefan Banica Jr. &The 50's, Body&Soul, Nicolae Furdui Iancu, Sofia Vicoveanca, Talisman, Gheorghe Rosoga, Nicolae Sabau, Liviu Vasilica), dar si vedete internationale (Richard Clayderman, Al Bano, Boney M, Gipsy Land, Mungo Jerry, Demis Roussos, Brigitte Nielsen, Gybson Brothers, Amparo Sandino, Alsou, Bonnie Tyler, Carlos Baute).

"Surprize, Surprize" ne invata sa fim solidari, altruisti, ne invata sa ne exteriorizam, ne invata ca se poate plange si de emotie, dar bucurie, ne invata sa vedem ca viata e plina de surprize placute, pe care trebuie doar sa le descoperim.