Untitled Document
12 Şubat - 26 Şubat 2001 BAĞIMSIZ SİYASİ GAZETE  
www.iem.gov.tr
Şişli İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Güngör Şahin vatandaşalrın pasaport, ruhsat ve diğer tüm işlemlerini internet sitesinden yapabileceklerini söyledi.
"Amaç halkın eziyet çekmemesi" "Hırsızlar için uyarılar" "Kod adı 'Huzur Şişli' "
İSTANBUL ve Şişli halkını bilgilendirmek için İstanbul Emniyet Müdürü Kazım Abanoz ve Şişli İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Güngör Şahin'in katıldığı basın toplantısı Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Şahin, Şişli'de yaşayan vatandaşların eziyet çekmemeleri için her türlü işlemlerini internetten yapabileceğini söyledi. YAŞAR Güngör Şahin uzun süredir ilçeyi rahatsız eden hırsızlık olayları nedeniyle vatandaşlara almaları gereken tedbirleri açıkladı. Şahin araçların geliş yönünde yürümelerini, araçların parkedileceği zaman kesinlikle kitlenmesini, kıymetli eşyaları ve çantalarını kesinlikle bagaja koyulmasını istedi. İSTANBUL Emniyet Müdürü Kazım Abanoz ise vatandaşın sorunlarını önce İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmelerini, ancak sonuç alınamazsa kendilerini aramasını istedi. Abanoz "Benim kapım herkese açık. Şişli'deki Mehmet'i tanımam. Bana kod adı Huzur Şişli derseniz probleminizi çözerim" dedi.
   
  SARIGÜL ESTİ
Şişli Belediyesi'nin meclis toplantısında hakkında çıkan söylentilere sert bir şekilde cevap veren Başkan Mustafa Sarıgül, "Dedikodu yapmakla halkın dertleri asla çözülemez" dedi.
   

   
  İSTANBUL HALKINI İÇME SUYUNA KAVUŞTURDULAR
İSTANBUL halkı yıllardır çektiği su sıkıntısından nihayet kurtuldu. İSKİ bir katrilyon lirayı aşan yatırım gerçekleştirerek, kentin tüm borularını yeniledi.Bundan böyle İstanbul halkının gönül rahatlığıyla musluktan su içebileceğini belirten İSKİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu "Susuz günler artık çok geride kaldı" dedi.
   

   
  HANIMLARIN NARGİLE KEYFİ
Şişli'nin ünlü antikacılarından biri olan İbrahim Güneş tarih kokan eserlerinin arasında hanımların da büyük zevk alacağı nargile salonu açtı.
ANTİKACILIĞI meslek edinen ve kendini tarih sayfaları arasında hissetmekten büyük zevk duyan İbrahim Güneş erkeklerin yanı sıra...
   

   
  VİZYON'UN GÜLLERİ NEFES KESTİ
20 yıldır parmak ısırtıyor.
Vizyon Ajans 20. kuruluş yıldönümünü Profilo'da düzenlenen kokteylle kutladı. Mankenlik dünyasının ünlü isimlerinin buluştuğu gecede konuklar güzellik yarışmasında gibiydiler.
   

   
  ŞİŞKİ-KARTI'NIZI ALDINIZMI ?
Şişli bölgesindeki her vatandaş yakında Şişli-Kart sahibi olacak
'Şisli'de yaşamak ayrıcalıktır'
Hizmette yine bir ilke imza atan Mustafa Sarıgül Şişli'de oturan herkesin Şişli Kart sahibi olacağını böylelikle pek çok konudaki hizmetlerden indirimli yararlanabileceğini söyledi.
   
   
GAZETENİZ ŞİŞLİ ARTIK INTERNETTE
OKURLARINA daha yakın olmak isteyen gazeteniz 21. Yüzyılda Şişli, Yedi24 Internet Hizmetleri tarafından oluşturulan web sitemiz ile internette faaliyete geçti.
YAZARLARIMIZ
Veysel ERKOÇ
Alanur ÖZALP
Recep ÖZTÜRK
(Şişli Müftüsü)
Ahmet T. ERCAN
 
Konuk Yazar
Serdar Vural Öktem
(Türk Turizmi'nin Geleceğine Bakış 2)
 
 
 
 
hi cart00n kids here. everyone else is bashing governments so.. fuck turkey! free someone! eh?