In de Griekse mythologie voer het schip Argo uit op zoek naar het gulden vlies. Aan boord 50 Argonauten, geselecteerd op hun beste kunnen. Een onzinkbaar schip. Niet door de bouw, maar dankzij de bemanning. Want vooruitgang is mensenwerk.
 
Een bedrijf bestaat niet uit gebouwen. Niet uit salarissen en omzetstatistieken. Uit lease-auto's of apparatuur. Want werken doe je met mensen.
 
Verschillende mensen. Dynamisch of analyserend. Creatief of beschouwend. Samenwerkende mensen. In teamverband. In het besef deel te zijn van het geheel. Zelfstandige mensen. Taakbewust met eigen vrijheden en verantwoordelijkheden.
 
De optelsom van mensen maakt het bedrijf. Is het bedrijf. Waar mensen werken met hun eigen vaardigheden en mogelijkheden. Waar mensen zich ontwikkelen.
 
Een bedrijf waar mensen willen werken. Brutaal de concurrentie aangaan. Vertrouwen in eigen en andermans presteren. Ontdekken en volmaken.
 
Zo'n bedrijf vormt vanzelf een team. Een team van mensen die meer bereiken. Een som van delen die steeds hoger uitvalt. Een bedrijf van mensen die verder reiken. Welkom bij Argo Office.
IN THE PICTURE


 
De Argo-cam laat u realtime het reilen en zeilen van onze verkoop binnendienst zien!
 
Bekijk Argo-cam...

KANTOORACTIEF 2001

Op dit moment wordt er al weer volop gewerkt aan de nieuwe KantoorActief 2001 catalogus.
 
Op bovenstaande foto's ziet u de fotostudio, de lithograaf, het DTP-bureau en een eerste blik op de nieuwe layout.