Gegroet mensen op deze wereld. Zoals u ziet zijn SinterKlaas en Zwarte Piet het Digitale tijdperk ingegaan. Naardat wij de boeken open gedaan hadden en tot onze verschrikking zagen dat er allemaal slechte servers zijn. Zwarte Piet dacht bijzichzelf. Laten we er wat aan doen en deze Administrators eens helpen. Naardat Bill Gates de roe kreeg zijn alle server met NT tevens met roe besmet.

Onze zak met kadootjes zal dus binnenkort worden opengetrokken en worden getoond aan het publiek met de instelling: Waarom zijn er geen echte administrators? En waarom komt de beveiliging te kort?

En voor de administrator van deze site die toch al de hele tijd niets doet hebben we maar het recept voor het maken van peppernoten toegeschenkt. En wie niet LIEF is krijg de ROE. Wordt dan: Wie niet beveiligd krijgt de ROE!

Niet alleen heeft SinterKlaas slechte servers ontdekt. Een tijdje geleden was er in België een MEDIA MAGOOL RedAttack die dacht effe bekend te worden door de zogenaamde hacks bijzichzelf te claimen. Een hacker zal nooit of te nimmer publiciteit opzoeken om zo bekend te worden en zijn macht te misbruiken. Dus waar is de ere code van RedAttacK? NERGENS! Dus er is een grootst opgezette campagne tegen hem. We steunen deze campagne met volle tuigen.

Deze site is overgenomen voor het goede doel. Dank aan SinterKlaas en Zwarte Piet voor hun inzet!

En de ROE aan RedAttacK (RedCrack)

En de peppernoten aan:
HIT2000, Phreak.nl, HiP/FreeJack, Fuby Team, S0ften, PHC, Dr Nuker, GumKop, Scarab, MySelf, TimberLand, M1Ch3l en de kinderen uit Nederland!

All right reserved aan de Kerstman 1999!