HACKED BY:

p4riah

..mi iskorishtavamo tehnologiju, mi uchimo iz nje, mi ju koristimo i mi ju eksploatiramo. tehnologija je vrlo mochan alat, kao i njeno znanje, ali neki ljudi idu iza tih granica, testiraju granice, nalazechi nove puteve i ideje... mi zovemo takve ljude hakerima, i mi smo jedni od mnogih..

by vent - The Level Seven Crew

message: This site is hacked, because there was a big security problem. During this hack I didn't destroy any data, so dont get mad at me, just think about your security next time. To restore the original page, just rename oldindex.html to index.html -diskusija: Koji vrag??..hack..pa ne valjda opet? Evo slijedi iskreno objashnjenje zashto ovo radim. Jednom je neki chovjek iz nasheg ph33rs0m3 chasopisa "HACKER" rekao da "hakeri" ovo rade da nahrane svoj ego velichine trosobnog stana :)..u neku ruku istina, ali nije samo to. Radim ovo jer se dobro osjecham nakon ovoga...neznam kako da to opishem.. samodokazivanje??..neznam...Neki che rechi da je to kriminal...mozhda...ali kakav je to kriminal ako nisam nishta unishtio?Svi podaci su nedirnuti..pa se pitam ne bi li nasha i ostale ph33rs0m3 policije trebale hvatati silovatelje, ubojice, lopovske tajkune itd. ?? Ili josh bolje spamere, crackere :))..Ma sve je to ono kako se to kazhe "hackers circle" i stalno che se ponavljati..ako ja odem opet che dochi neko drugi itd. P.S. primio sam par mailova gdje se sumnja da sam ja BHZ ili josh bolje, da smo ja i BHZ suradnici i da to radim njemu u slavu. Naravno nijedno od toga nije istina, zna me samo sa IRCa. Samo ga spominjem zbog toga jer ima Sec. Zone i smatram da je to dobar sajt za Hrvatski narod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SHOUTZ GOEZ TO REAL MAN: SiRiUs, airWalk, [Princev], klick_me, BHZ Flash, ph33r, EmptyHead, Crni NLO, CMH i svima ostalima sa #hr.hackers kanala. RESPECT GOEZ TO: The Level Seven Crew & v00d00

contact at: p4riah@mail.com